Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
nieuws
Thuis

HCB Battery Co., Ltd

China HCB Battery Co., Ltd certificaten
China HCB Battery Co., Ltd certificaten
HCB-de Batterij is een goed bedrijf die zich op de productkwaliteit en de diensten concentreren.

—— Miguel A. Novas

Ik vind de goede batterijen met dezelfde goede diensten hier van HCB-Batterij.

—— Kent Heames

Engels coopération avec La société DE HCB est très heureux, cela est une onderneming très professionnelle.

—— Jean-Marc Dupont

Ik ben online Chatten Nu

HCB Battery Co., Ltd

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
HCB Battery Co., Ltd HCB Battery Co., Ltd HCB Battery Co., Ltd HCB Battery Co., Ltd HCB Battery Co., Ltd HCB Battery Co., Ltd HCB Battery Co., Ltd HCB Battery Co., Ltd HCB Battery Co., Ltd HCB Battery Co., Ltd

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : HCB
Aantal werknemers : 400~500
Jaarlijkse omzet : 20 million-30 million
Opgericht Jaar : 1995
Export pct : 80% - 90%

HCB-Batterijco., Ltd werd opgericht in 2001. Als belangrijke primaire fabrikant van de lithiumbatterij en oplossingsleverancier in China, blijft HCB specifiek aan het leiden van R&D en productie van diverse types van primaire lithiumbatterijen.

 

Met elke verbetering die wordt gemaakt, blijft HCB perfectie nastreven. De technologische ontwikkeling & de innovatie zijn van groot belang aan HCB. Wij hebben ons bij het verlenen van betrouwbare producten & de diensten aan de klanten worldwides meer dan 23 jaar geconcentreerd.

 

China HCB Battery Co., Ltd Bedrijfsprofiel 0

 

China HCB Battery Co., Ltd Bedrijfsprofiel 1

 

 

Nut het Meten
Automatische meterlezing (AMR), geavanceerde het meten infrastructuur (AMI), elektriciteitsmeters, gasmeters, watermeters, hittemeters, enz.

 

Veiligheid
Rookdetectors, 0. veiligheidsalarm, seismometers, het digitale systeem van het deurslot, enz.

 

Internet van Dingen
De transponders slimme huis van de activa volgende tolboom fiets-delende IC kaarten GPS, TPMS, RFID, enz.

 

Controle
Diergezondheids controlesysteem, systeem van de bosbrand het waakzame, slimme irrigatie, enz.

 

Medische apparaten
Pacemaker, ademhalingsapparaat, oxygenator, inspectieapparaten, controleapparaten, infusiepomp, enz.

 

Marine & Redding
Reddingsvest, signaallicht, boei, enz.

 

Olie & Gas
Goed drukmeters, vlottermeters, die terwijl borend (LWD) registreren, terwijl borend (MWD), enz. meet.

 

Militair & Defensie
Draagbare radioverbindingen, het materiaal van de nachtvisie & thermische beelden, toortsen & lampen, enz.

 

 

China HCB Battery Co., Ltd Bedrijfsprofiel 2

 

China HCB Battery Co., Ltd Bedrijfsprofiel 3   China HCB Battery Co., Ltd Bedrijfsprofiel 4

 

China HCB Battery Co., Ltd Bedrijfsprofiel 5  China HCB Battery Co., Ltd Bedrijfsprofiel 6  

Onze producten hebben wereldwijd uitgevoerd en gewonnen het vertrouwen van allen, streven wij voor de geloofwaardigheid en de eer van GEMAAKT IN de producten van CHINA.

 

China HCB Battery Co., Ltd Bedrijfsprofiel 7

 

Als bedrijf die naar perfectie streven onophoudelijk, hebben wij strenge eisen voor beheer. Het bedrijf is toegekend met OHSMS18000, certificaat van het de kwaliteitsbeheersysteem van ISO9001 het internationale en milieu het beheersysteemcertificatie van ISO14000. Tegelijkertijd, als bedrijf huidig in de uitgebreide internationale markt, heeft HaoCheng ook de Ce-certificatie van de productveiligheid in de EU ontvangen om de veiligheid van onze producten te verzekeren die naar de EU worden uitgevoerd. Bovendien, HaoCheng is ook toegekend met RoHS-milieucertificering in de EU. Onze producten hebben de test voor gevaarlijke stoffen, dus test de milieueigenschappen van de producten overgegaan. Ondertussen, omdat de internationale markt zeer kritieke vereisten heeft om te verschepen, zijn wij toegekend met de veilige het verschepen van de V.N. certificatie van de V.S. Bovendien, onze producten hebben ook de certificatie van de de productentoegang van UL Amerikaanse ontvangen, die voor alle producten noodzakelijk is om markten in ontwikkelde naties zoals de V.S. in te gaan.

 

China HCB Battery Co., Ltd Bedrijfsprofiel 8

 

Wij hebben het automatische materiaal die een belangrijke standpunt in China, volautomatische coilers van het lithiummangaan (het meest in China) innemen, lithium automatische productielijn en laserlasser die uit Duitsland wordt ingevoerd (wij waren de enige Chinese producent die het materiaal hebben. Slechts de laatste jaren, begonnen onze Chinese concurrenten dergelijk materiaal) in te voeren. De prijs van deze laserlasser is gelijkwaardig aan dat van een geheel
lithium automatische productielijn. Wij hebben zwaar geïnvesteerd om het te kopen omdat de laserlasser slechts 0,7 seconden doorbrengt om één batterij te lassen. Het is goed - geweten dat de gewone lasser van de argonboog een langere tijd (ongeveer 4 seconden) vergt. Tegelijkertijd, zou op hoge temperatuur in het lassen de interne structuur in de batterij beïnvloeden. Nochtans, vermindert het laserlassen zeer de tijd van hitte leidend, zo verminderen
effect op de batterijkwaliteit tijdens lassen. Tegelijkertijd, verbetert het hoogst-automatische productiemateriaal aanzienlijk de consistentie van batterijen, waarbij de partijlevering van producten wordt verzekerd.

 

China HCB Battery Co., Ltd Bedrijfsprofiel 9

    

Het HaoChengindustrieterrein heeft de professionele oplossingen aan reservenoodsituatiekrachtbron. Door onze eigen voordelen te nemen, kunnen wij de constante levering van macht in kritieke ogenblikken waarborgen. Wij hebben IDC-vlak reservede krachtbronoplossingen (van de datacentrum) noodsituatie voor de fabriek ontworpen, die met de self-produced Super Machts530kw diesel stroomaggregaat uitgerust is. In het vroege stadium van fabrieksontwerp, gebruiken wij de 1+1 dubbele transformatorconfiguratie om de constante voeding voor productie aan hoge kosten te verzekeren. Zoals aan allen gekend is, is het droge milieu zeer belangrijk tijdens de productie van lithiumbatterijen. De vochtigheid zal de kwaliteit van batterijen beïnvloeden.

Het HaoChengindustrieterrein is uitgerust met het onafhankelijke drogen 3+1 en vochtigheid-eliminerend systeem en lithiummangaan, lithiumthionyl en zachte pakketreeksen. Wanneer één machine opsplitst, zal de batterijproductie niet ophouden. Het drogende en vochtigheid-eliminerend systeem van het originele HaoCheng-bedrijf is nu het vervangstuk in het Industrieterrein om geworden te verzekeren de productie van de lithiumbatterij altijd wordt gedaan

in het prachtige droge milieu.

China HCB Battery Co., Ltd Bedrijfsprofiel 10

 

 


Met Ervaring van 24Years
En Wijsheid van 600 Personen
Wij doen slechts Één Ding

 

 

Contactgegevens
HCB Battery Co., Ltd

Tel.: 86(0)27 83248452

Fax: 86-27-8324-8455

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)